Lang leve X-Men Day!

Lang leve X-Men Day!

MoviePulpers, markeer in jullie agenda’s dat 13 mei voortaan door 20th Century Fox omgetoverd wordt tot X-Men Day, een viering van het hoogtepunt van de X-Men-saga met zijn wereldwijde fans, geliefde strippersonages, baanbrekende impact op de populaire cultuur en zijn blijvende publiek dat bijna 20 jaar trouw beroep doet op vele populaire blockbusters.

Vandaag zal er een explosie aan X-Men-fanfeesten worden verwacht online. Overal ter wereld zal deze inhuldiging plaatsvinden en gepaard gaan met inclusief het debuut van exclusieve X-Men-content, speciale evenementen en onverwachte verrassingen voor onze meest loyale X-Men-fans. Stay tuned!

  • X-Men Day zal de erfenis van de X-Men-franchise eer aan doen en de voorverkoop voor X-MEN: DARK PHOENIX starten. Volg voor meer informatie X-Men Movies (@XMenMovies) en Fox Belgium (@FoxBelgium) op sociale media!
  • X-MEN: DARK PHOENIX-sterren die deelnemen aan de actie zijn James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters & Jessica Chastain. Filmmuziek wordt voorzien door componist Hans Zimmer.

X-Men Dark Phoenix vertelt het verhaal van één van de meest geliefde personages van de X-Men, Jean Gray, terwijl ze evolueert naar de iconische DARK PHOENIX. Tijdens een levensbedreigende reddingsmissie in de ruimte, wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar verandert in een van de meest krachtige mutanten van allemaal. Worstelend met deze steeds instabielere kracht en haar eigen persoonlijke demonen, draait Jean uit de hand, scheurt de X-Men-familie uiteen en dreigt het hele weefsel van onze planeet te vernietigen.

De film is de meest intense en emotionele X-Men-film ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films, omdat de familie van mutanten die we hebben leren kennen en liefhebben, hun meest verwoestende vijand nog moet zien – een van hun eigen vijand.

STAY TUNED en volg mooi de officiële kanalen van X-Men Dark Phoenix:

 

X-MEN: DARK PHOENIX arriveert in Belgische bioscopen op 5 juni 2019!

X-Men Dark Phoenix banner

20th Century Fox heeft vandaag ook een nieuwe trailer The Phoenix wil rise vrijgegeven. Check it Out !!

En er zijn ook enorm veel boodschappen gedeeld op sociale media:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.