De originele Vlaamse stemmencast van Huisdiergeheimen is terug voor Huisdiergeheimen 2

De originele Vlaamse stemmencast van Huisdiergeheimen is terug voor Huisdiergeheimen 2

De Vlaamse stemmen van de Secret Life of Pets-franchise door Illumination zijn terug voor het nieuwe Huisdiergeheimen 2. Max & Sneeuwbal worden opnieuw vertolkt door Sven De Leijer & Erhan Demirci, terwijl Eline De Munck, Hilde De Baerdemaeker & Sean Dhondt opnieuw de BV’s van het gezelschap zijn.

Vlaamse stemmencast van Huisdiergeheimen 2 bestaat dus uit Sven De Leijer (Max), Erhan Demirci (Sneeuwbal), Eline De Munck (Gidget), Walter Baele (Bompie), Hilde De Baerdemaeker (Daisy), Sean Dhondt (Buddy), Tiany Kiriloff (Prinses), Sebastien Dewaele (Duke), Bart Cannaerts (Mel), Isabelle Van Hecke (Chloe), Warre Borgmans (Tiberius), Joris Hessels (Norman) & Hubert Damen (Rooster).

Max staat voor grote veranderingen in zijn leven. Zijn eigenaar is nu getrouwd en heeft een peuter, Liam. Max is zo bezorgd over de bescherming van de jongen dat hij een zenuwtik ontwikkelt. Tijdens een familiebezoek aan de boerderij ontmoeten Max en zijn vriend Duke honden-intolerante koeien, vijandige vossen en een angstaanjagende kalkoen, wat zijn angst alleen maar vergroot. Gelukkig wordt Max begeleid door Rooster, een ervaren boerderijhond die hem dwingt zijn neuroses op te geven, zijn innerlijke alfa te vinden en Liam iets meer vrijheid te geven.

Ondertussen, terwijl haar hospita weg is, probeert de dappere Gidget Max’s favoriete speeltje te redden van een met katten gevulde flat met behulp van haar katachtige vriendin, Chloe, die de geneugten van kattenkruid heeft ontdekt.

En Sneeuwbal, een gek maar schattig konijn, denkt dat hij een echte superheld is nadat zijn minnares Molly hem in een superhelden pyjama heeft gekleed. Maar als Daisy, een onverschrokken Shih Tzu, Sneeuwbal om hulp komt vragen op een gevaarlijke missie, moet hij de moed hebben om de held te worden die hij zegt te zijn.

Zullen Max, Sneeuwbal, Gidget en de rest van de bende de moed vinden om hun grootste angsten onder ogen te zien?

Huisdiergeheimen 2 is vanaf 3 juli 2019 in Belgische bioscopen. Vanaf het weekend van 29 & 30 juni 2019 worden er ook avant-premières verwacht.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter