Haunt banner

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor nieuwe horrorfilm Haunt

Haunt banner

Een nieuwe week, een nieuwe wedstrijd! MoviePulp.be organiseert samen met SPLENDID by AKA Agency een nieuwe wedstrijd om bioscooptickets te winnen voor de horrorfilm Haunt. We geven 5 duotickets weg tot en met woensdag 23 oktober 2019 wanneer de film uitkomt in België. Wil je weten hoe het mogelijk is? Bekijk onderaan!

SYNOPSIS: Sommige nachtmerries zijn écht. Dat ondervinden zes vrienden wanneer ze tijdens Halloween een “extreem” haunted house bezoeken. In het horrorhuis worden meerdere personen op gruwelijke wijze vermoord door gemaskerde acteurs, maar hoort dit bij de show? Langzaam realiseert de vriendengroep zich dat ze hier misschien nooit meer levend uit zullen komen…

CAST: Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain

REGIE: Scott Beck & Bryan Woods

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Op welk filmfestival ging Haunt van start dit jaar (tip)?
  • Scott Beck & Bryan Woods schreven in 2018 mee aan een schitterende horrofilm. Weet je welke (tip)?
  • Welke bekende horrorregisseur produceerde mee aan Haunt (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter