WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor oorlogsfilm Midway

Midway 2019 banner

Een nieuwe week, een nieuwe wedstrijd! MoviePulp.be organiseert samen met KFD een nieuwe wedstrijd om bioscooptickets te winnen voor de oorlogsfilm Midway. We geven 5 duotickets weg tot en met woensdag 6 november 2019 wanneer de film uitkomt in België. Wil je weten hoe het mogelijk is? Bekijk onderaan!

SYNOPSIS: MIDWAY brengt het epische en waargebeurde verhaal van de onderbemande Amerikaanse vloot die dankzij zijn moedige piloten en slimme bevelhebbers, tegen alle verwachtingen in, hun sterkere tegenstander versloegen. Terwijl de democratie en de vrijheid op het spel stonden konden deze Amerikaanse strijdmakkers de Japanse keizerlijke marine een halt toeroepen tijdens de slag bij Midway. Deze immense lucht- en zeeslag betekende in 1942 het keerpunt in de strijd om de Stille Oceaan en zorgde ervoor dat de geallieerden een enorme stap dichter stonden bij een overwinning in WOII.

CAST: Woody Harrelson, Mandy Moore, Luke Evans, Nick Jonas, Patrick Wilson

REGIE: Roland Emmerich

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Hoe oud is de Duitse regisseur Roland Emmerich (tip)?
  • In welke Disney-film was Ed Skrein dit jaar te zien (tip)?
  • Onze recensie van Midway wordt verwacht op woensdag 6 november 2019 wanneer deze wedstrijd eindigt. Hoeveel sterren (1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5) schat je dat we deze film zullen geven (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.