No Country For Old Men trailer

Tommy Lee Jones & Xavies BardemCoen brothers

De broers Joel & Ethan Coen behoren tot die zeldzame groep filmmakers die zowel bijval genieten van de cinefiele arthouse-crowd als geregeld de box office doen rinkelen. Met films als Miller’s Crossing**** en Fargo**** zijn ze verantwoordelijk voor enkele van de fijnste parels uit de marge van de mainstream. Jammer genoeg is het al bijna 10 jaar geleden (sinds The Big Lebowski****) dat ze hun kunnen nog eens ten volle toonden. Met No Country For Old Men beloven ze daar binnenkort verandering in te brengen, een postmoderne western met onder andere Tommy Lee Jones, Xavier Bardem en Woody Harrelson in de cast.

Met deze film grijpen The Coens terug naar de neo-noir formule van hun debuut Blood Simple****. Het wordt naar eigen zeggen “de meest gewelddadige en duistere film uit hun carrière”. No Country For Old Men greep naast de prijzen op het recente festival van Cannes maar kon wel rekenen op de verzamelde lof van de internationale filmpers. De film komt pas in februari 2008 in onze zalen. Tot dan moeten we ons behelpen met de trailer.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “No Country For Old Men trailer”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.