De Nederlandse stemmen van Willy op de onbekende Planeet zijn gekend

De Nederlandse stemmen van Willy op de onbekende Planeet zijn gekend

Dat de Fransen animatiefilms kunnen maken, is te zien aan producties zoals Ballerina & De Kleine Prins en op dat succes gaan ze nu verder. Het filmfestival voor de jeugd, JEF, gaat van start tijdens de krokusvakantie en daar is deze Willy op de onbekende planeet onder regie van Eric Tosti (Les As de la Jungle) de trekpleister van het moment. Nu zijn de Vlaamse stemmen voor Terra Willy, de Franse titel van de film, bekend gemaakt.

De Vlaamse stemmencast is nu veel gezegd, want de cast kleurt vooral in de Benelux kleuren. Voor Willy op de onbekende Planeet bestaat de Nederlandstalige cast uit Sem van der Horst (Mees Kees in de Wolken) als hoofdfiguur Willy, de bekende Vlaamse stemmenregisseur en -acteur Govert Deploige (De Grinch, Frozen 2, W817) als Buck. Mama en papa worden respectievelijk ingesproken door Daphne Flint (Fataal) & Huub Dikstaal (Meneer de Uil uit De Fabeltjeskrant).

Nadat hun ruimteschip door een astroïderegen vernield wordt, raakt de jonge Willy gescheiden van zijn ouders en landt hij met zijn reddingscapsule op een onontdekte planeet. Met de hulp van robot Buck zal Willy in het wild moeten overleven tot een reddingsmissie hem vindt.

Willy op de onbekende Planeet is te zien in Belgische bioscopen vanaf 26 februari 2020.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.