Dit is de Vlaamse stemmencast van De Grinch

Tom Dewispelaere is de Vlaamse stem van De Grinch

Universal Pictures heeft zonet de Vlaamse stemmen vrijgegeven van de nieuwste Illumination-film De Grinch en Tom Dewispelaere (Frits & Freddy, Cordon) neemt de hoofdrol op zich als de stem van Grinch. Hij wordt verder ondersteund door Nora Schepens als Cindy-Lou, radio-omroepster Siska Schoeters als Donna & Pieter Embrechts (Ay Ramon!) vertelt de boel bij elkaar als verteller.

Dit is de Vlaamse stemmencast van De Grinch

Er zijn ook rollen bekend voor Roel Vanderstukken als Bricklebaum, Cezar Ameye als Groopert, Gus Van Pelt als Axl, Henry Medard Nlandu als Ozzy, Pixie De Winter als Izzy & nieuwsanker Martine Tanghe als Burgemeester McGerkle. Overige stemmen worden voorzien door Thomas Cordie, Bert Cosemans, Axel De Landsheere, Pieter-Jan De Smet, Govert Deploige, Aline Goffin, Tea Haeldermans, Bert Huysentruyt, Loes Lefevre, Fran Milis, Luna Maria Ramos Ivonet, Gerdy Swennen, Peter Thyssen, Britt Van Der Borght, Kato Van Haverbeke, Bert Van Poucke & Renée Van Riet.

De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.m. Minions, Huisdiergeheimen, Sing & de Verschrikkelijke Ikke-films. Dit hartverwarmend en grappig kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over de Grinch, een cynische knorpot die op missie gaat om het kerstfeest te stelen. Hij wordt echter op andere gedachten gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou.

De Grinch wordt verwacht vanaf 28 november 2018 in Belgische bioscopen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.