Franchise: De Grinch

Box Office België update (2018 week 50)

De Grinch wint aan de Belgische box office in week 50 van 2018

Toch wel een verrassing toen we deze avond de box office cijfers bekeken voor België, want niemand minder dan De Grinch (1,05 miljoen euro) heeft in zijn 2de week Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald (3,50 miljoen euro) verslaan. Mortal Engines ging dus niet met de eerste plek lopen na een magere omzet van 222.258 euro en het valt dus af te wachten wat er met deze franchise zal gebeuren als het deze week in de Amerikaanse bioscopen gelanceerd zal worden. Asterix & het Geheim van de Toverdrank opende deze week eveneens op plaats 4 met 231.651 euro en legt daarbij een gelijkaardige prestatie neer als zijn voorganger Asterix & het Romeinse Lusthof. Bohemian Rhapsody sluit de top 5 af met 2,54 miljoen euro omzet tot op heden. Robin Hood Origins zakt weg naar plaats 6 met 416.323 euro en wordt gevolgd door Belgian favourites Niet Schieten (2,88 miljoen euro), Beautiful Boy (473.427 euro) & Girl (1,72 miljoen euro). De film over schrijfster van Frankenstein Mary Shelley vond zijn publiek niet aan de Belgische box office met 6.388 euro omzet in zijn eerste week.

De Grinch recensie

De Grinch recensieDe Grinch *** 1/2

Regie: Yarrow Cheney & Scott Mosier

Met de Vlaamse stemmen van Tom Dewispelaere, Norah Schepens, Pieter Embrechts & Siska Schoeters en de Engelse stemmen van Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Pharrell Williams & Rashida Jones

Speeltijd: 86′

Ga kijken als je hield van andere Illumination-animatiefilms zoals Huisdiergeheimen.

Lees verder De Grinch recensieDit is de Vlaamse stemmencast van De Grinch

Tom Dewispelaere is de Vlaamse stem van De Grinch

Universal Pictures heeft zonet de Vlaamse stemmen vrijgegeven van de nieuwste Illumination-film De Grinch en Tom Dewispelaere (Frits & Freddy, Cordon) neemt de hoofdrol op zich als de stem van Grinch. Hij wordt verder ondersteund door Nora Schepens als Cindy-Lou, radio-omroepster Siska Schoeters als Donna & Pieter Embrechts (Ay Ramon!) vertelt de boel bij elkaar als verteller.

Lees verder Dit is de Vlaamse stemmencast van De GrinchDe Grinch – trailer 3

De strakke animatie van Illumination wordt verdergezet, want na Huisdiergeheimen & Sing krijgen we nu ook De Grinch in een gelijkaardig design dat we kennen van de animatiestudio van Universal Studios. Laat ons nu enkel hopen op een fatsoenlijk scenario in plaats van de pipi-kaka humor die we te zien krijgen bij de Minions en consoorten. Wordt verwacht vanaf 28 november 2018, met de Engelse stem van Benedict Cumberbatch, de nieuwste Illumination-productie De Grinch trailer 3.

De Minions lachen de Grinch uit

Morgen nieuwe trailer!

Ontdek morgen de nieuwe trailer van #DeGrinch ! Spoiler: Hij is nog stouter!

Geplaatst door Universal Pictures Belgium op Woensdag 11 juli 2018