Bad Boys for Life komt in België op VOD vanaf 21 mei 2020

bad boys for life logo

De blockbuster van het filmjaar 2020, geregisseerd door Belgische duo Adil El Arbi & Bilall Fallah, met de originele Bad Boys, Mike Lowrey (Will Smith) & Marcus Burnett (Martin Lawrence) komt officieel naar België! Tijdens de COVID-19 crisis zal hij te koop zijn op iTunes vanaf 21 mei 2020 en te huur op Telenet & Proximus vanaf 29 mei 2020.

SYNOPSIS: Na een golf van moorden en een aanslag op zijn leven, overtuigt Mike de onwillige Marcus om nog even te wachten met zijn pensioen en nog één keer met hem samen te werken. Samen met AMMO, de nieuwe elite-eenheid van de politie van Miami, gaan ze achter de meedogenloze leider van het beruchte Aretas-kartel aan.

Dit 3de deel in de Bad Boys-franchise werd geregisseerd door talent van eigen bodem, Adil El Arbi en Bilall Fallah en bevat een topcast die, naast Will Smith en Martin Lawrence, aangevuld wordt door Vanessa Hudgens (Spring Breakers), Alexander Ludwig (Vikings), Charles Melton (Riverdale), Paola Nuñez (The Purge), Kate del Castillo (The Book of Life), bekroonde muziekartiest Nicky Jam en Joe Pantoliano.

Verschijningsdatum:

  • Te koop digitaal vanaf 21 mei 2020 via iTunes, Xbox, Google & Rakuten TV
  • Te huur vanaf 29 mei 2020 via iTunes, Proximus, Telenet, Rakuten TV, VOO, Google Play Film & Xbox

Laat je overtuigen door de eerste 10 minuten van Bad Boys for Life onderaan. Meer over DVD-releases in België hier en het Belgische streamingaanbod hier.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.