De beste online filmpjes en goodies van The Muppets

Jim Henson met de Muppets

Wie is er geen fan van the Muppet Show? Ik ben al sinds ik klein was ongelofelijke fan van de legendarische poppenreeks door Jim Henson (inmiddels eigendom van het Disney imperium), maar wat velen misschien wel niet weten, is dat de Muppets heel veel goodies online hebben staan. Met deze post wil ik jullie een tocht geven doorheen de online Muppets hilariteit.

Online heb je een heleboel toffe websites van verschillende muppet-figuranten. Zo is er Pepe, de gekende kreeft met een Italiaans accent uit de nieuwe Muppet reeksen.Voor de Amerikaanse fastfoodketen Long John Silver’s circuleerden een heleboel reclamefilmpjes met Pepe in de hoofdrol. Op zijn webpagina (Pepe’s Lounge) zijn er een heleboel filmpjes te zien. Eén van de zaligste filmpjes kan je onderaan bekijken.

De Muppets hebben ook een heel wat filmparodieën online staan. Filmklassiekers zoals The Godfather, Pulp Fiction, Scarface, Silence of the Lambs, The Matrix,… worden niet gespaard. Check them out, want ze zijn gewoon zalig!!

Vorig jaar werd een verzamel-dvdbox van The Muppet Show uitgebracht en deze kan ik alleen maar aanraden. Het verzamelt beste shows van de Muppets met gaststerren zoals John Cleese, Star Wars en Steve Martin. Op Mediadis kan je de box tegen een sterke prijs aankopen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.