Iron Man Filmnieuws Update

Iron Man Logo

De laatste maand zijn er heel wat korte nieuwsberichtjes uitgegeven door filmblogs over de opkomende stripfilm Iron Man door Jon Favreau. MoviePulp hield jullie niet op de hoogte vanwege het weinige nieuwsgehalte dat de nieuwtjes apart hadden. Maar een samenvatting naar ons publiek toe heeft wel nieuwswaarde, natuurlijk! Deze post bevat veel nieuwe foto’s, filmpjes, nieuwtjes en onthulling van nieuwe castmembers!

Eerst en vooral de nieuwe foto’s. Het pak van Iron Man was al onthuld in onze vorige post, maar het geeft niks om deze nog eens mee te geven (het is immers KEICOOL). We hebben ook een foto van de hele hoofdcast van Iron Man (respectievelijk Terrence Howard, Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr. en Jeff Bridges) en een nieuwe foto van hoofdrolfiguur Tony Stark die het Iron Man pak ontwikkeld. Tenslotte nog een nieuwe poster die Paramount onlangs uitbracht…

Iron Man Amor/Pak de hoofdcast van Iron Man Downey in actie in de film Iron Man Nieuw Iron Man Poster

Er circuleerden heel wat spionfilmpjes op het internet van de Iron Man film. Hierin kan je duidelijk het grote pak van Iron Man in actie zien. Er werd ook door MTV een sneak preview vrijgegeven waarin je wat actie in een woestijn ziet.

Tot slot hebben we nog wat extra nieuws ontvangen over de cast van Iron Man. Niemand minder dan Hilary Swank en Samuel L. Jackson krijgen een gastrol in de film. Dit bevestigde Avi Arad (megaproducer bij Marvel Studios) in een interview met MTV. Welke rollen zij krijgen, is nog niet bevestigd, maar bronnen spreken over Jackson als Nick Fury.

Hilary Swank en Samuel L Jackson krijgen gastrollen in Iron Man

Iron Man wordt in mei 2008 verwacht in Amerikaanse cinema’s en zal lichtjes moeten concurreren tegen Batman’s The Dark Knight. Als dat geen spetterend nieuws wordt :-)


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

One thought on “Iron Man Filmnieuws Update”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.