Southland Tales krijgt eindelijk release datum

Southland Tales poster

Na de culthit Donnie Darko*** werd Richard Kelly aangehaald als zowat de meest beloftevolle regisseur sinds Quentin Tarantino. Nadien werd het een jaar of 5 angstwekkend stil rond Kelly. De felop gehypete opvolger, Southland Tales, kreeg in 2006 op het filmfestival van Cannes zulk een golf van kritiek over zich heen dat de release voor onbepaalde tijd werd uitgesteld. Onder druk van Sony hermonteerde Kelly de film tot een 20 minuten kortere cut. Vandaag werd eindelijk een release datum vastgesteld. Vanaf 9 november kunnen we het controversiële Southland Tales zelf gaan uitchecken op het witte doek.

Southland Tales speelt zich af in een futuristisch LA. Gedurende een hittegolf houden een boxer met geheugenverlies, een pornoactrice en een polieagent zich staande tenmidden van een stad op de rand van ecomische, sociale en ecologische vernietiging. In de titelrollen zijn respectievelijk The Rock, Sarah Michelle Gellar en Sean William Scott gecast.

Tijdens die initiele critical bashing werd Southland Tales bedeeld met weinig flatterende eigenschappen als pretentieus, verwarrend en véél te lang. Wat er ook van zij, ik ben zeer benieuwd naar deze intrigerende brok cinema.

Bekijk alvast enkele clips uit Southland Tales:


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Southland Tales krijgt eindelijk release datum”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.