DVD reviews: Blue Crush

Blue Crush PosterBlue Crush***

Regie: John Stockwell (Into the Blue*** en The L Word****)

Met het mooie meidentrio Kate Bosworth, Michelle Rodriguez en Sanoe Lake.

Speeltijd: 104′

Ga kijken als je hield van andere surf-films zoals Point Break****.

Vergelijk prijzen van Blue Crush online op Kelkoo!

Het verhaal: Anne-Marie is een Hawaïaans meisje met surf-ambities (deelnemen aan de gevreesde Pipe Masters). Het harde leven als verlaten dochter, kamermeid en gevallen surfheldin doet haar twijfelen over zichzelf. Samen met haar vriendinnen en zus maakt ze er het beste van, maar de rekeningen betalen is niet zo eenvoudig als je moeder verdwenen is. Life is hard… Tot ze de quarterback Matt Tollman leert kennen, die haar armzalig wereldje helemaal omdraait in het rijke mooie leven.

de meidencast van Blue Crush

Ons verdict: Blue Crush was voor een lange tijd een film die in mijn filmkast lag, maar die ik nooit in de dvd-speler kreeg. Best wel spijtig, want bij nader inzien is deze film zeker de moeite om te kijken. De fantastische shots van de surfers in Hawaï maakt deze film een waar genot om heen te kijken. En jongens, de 3 leading ladies zijn zeker niet mis. Regisseur John Stockwell heeft gekozen voor een dramatische en romantisch surfverhaal, waardoor het spijtig genoeg niet kan tippen aan de charisma van zijn voorganger Point Break. Maar dat moet je dan ook niet verwachten. Blue Crush is een feel good movie. So, verstand op nul… Just sit back and relax.

Besluit: Koop deze dvd als je helemaal into surfing bent. Anders kan je hem eens best huren op een regenachtige dag zoals vandaag. Geniet alleszins van het onderstaande fragment uit Blue Crush en beslis dan wat je gaat doen. Surf’s up?

5 gedachten op “DVD reviews: Blue Crush”

 1. Een lekker wegkijkfilmpje zonder al te veel pretenties.

  Please wait...
 2. Kreeg hem toen in de sneak, inderdaad een lekker tussendoortje!

  Please wait...
 3. Hete babes en geslaagde surfscènes maken Blue Crush best het bekijken waard maar hij reikt nog niet aan de voetzolen van de actieklassieker Point Break*****.

  Please wait...
 4. Ik geloof ook niet dat dat de intentie was van deze romantische sportfilm.

  Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter