Franchise: 10 jaar moviepulp

10 jaar MoviePulp – 10 favoriete films aller tijden van Dax

Zoals reeds aangekondigd door mijn collega & founder Kenneth Peeters wordt MoviePulp.be dit jaar 10 jaar. What a ride! We schreven de afgelopen 10 jaar meer dan 7.000 posts over zo’n 2.000 films en series. En we blijven doorgaan! We zijn met Vlaanderen’s meest favoriete filmblog in 2007 begonnen uit een enorme passie voor film & televisie en een grote teleurstelling tegenover traditionele media die niet weten hoe ze een film of serie fatsoenlijk moeten analyseren.

Wat je kan verwachten, is dat onze smaak naar het kijken van meer dan duizenden films de voorbije 10 jaar aangenaam veranderd is. Daarom gaan we terug in de tijd en maken we een nieuwe balans van wat in onze ogen de beste films & series zijn aangepast aan het huidige aanbod dat er is. Ben je er klaar voor? Ziehier, de 10 favoriete films aller tijden van filmrecensent Dax Vercauteren.

Continue reading 10 jaar MoviePulp – 10 favoriete films aller tijden van Dax

10 jaar MoviePulp – 10 favoriete films aller tijden van Kenneth

Dit jaar bestaat MoviePulp ***10 jaar***. Om dat in de kijker te zetten kijken we terug naar de (recente) tv- en filmgeschiedenis en hebben onze redactieleden ieder hun hoogstpersoonlijke 10 favoriete films aller tijden gekozen, aangevuld door hun 10 favoriete films sinds de geboorte van MoviePulp in 2007. En omdat het kleine scherm sinds de eeuwwisseling meer dan regelmatig het witte doek van het veld speelt ook de favoriete tv series. Hieronder alvast het favoriete kijkvoer van ondergetekende, steeds met één van de strafte scènes als toemaatje.

Continue reading 10 jaar MoviePulp – 10 favoriete films aller tijden van Kenneth