Franchise: entourage


Entourage de film trailer

jeremy piven als ari gold in entourage the movie

 

De HBO comedy reeks Entourage bood ons acht seizoenen lang een hilarische en ongegeneerde inkijk in de levensstijl van een jonge Hollywoodster en zijn -welja- entourage. Een film was reeds aangekondigd van bij de finale aflevering, maar volgend jaar is het eindelijk zover. Dan kunnen we kijken naar het vervolg van de avonturen van Ari, Vinnie, E, Turtle en Drama. De eerste teaser trailer van Entourage de film biedt alvast meer van hetzelfde wat de serie zo geweldig maakte. Entourage verschijnt in de Belgische zalen op 24 juni. Nu al de komedie van komende zomer?

Lees verder Entourage de film trailer


Medellin trailer als fijne viral voor vierde seizoen Entourage

Medillon

Nu de gelijktijdig geplande Pablo Escobar biopics van Joe Carnahan en Antoine Fuqua beiden in development hell vertoeven, zit er niets anders op dan ons warm te houden met deze zalige trailer voor Medellin. Vergis je niet, het betreft een voorsmaakje op een film die jammer genoeg enkel bestaat in de fictieve wereld van Entourage***** bestaat, de steeds-beter-wordende HBO sitcom die Hollywood op de korrel neemt. Hopelijk liggen de DVDs van het vierde seizoen snel in Vlaamse rekken zodat we opnieuw kunnen genieten van de avonturen van Vincent Chase, Ari & co.

Entourage: TV Comedy op zijn allerbest!

entourage ari goldEntourage***** is één van die tv parels van de Amerikaanse kabelzender HBO (zie ook The Wire***** en Deadwood*****) die onze vaderlandse tv zenders hardnekkig weigeren uit te zenden. In deze intelligente satire (denk Extras**** meets Curb Your Enthusiasm**** maar dan hipper) kan je de hilarische avonturen volgen van rising star Vincent Chase die z’n integriteit probeert te bewaren in de slangenkuilen van Hollywood en tegelijkertijd de boys uit zijn Entourage tevreden wil houden.

Lees verder Entourage: TV Comedy op zijn allerbest!