Franchise: Innocent Belgium

Eerste beelden uit Innocent Belgium, de debuutfilm van Steve De Roover

Naast zijn bezigheden als vliegende reporter voor MoviePulp is onze collega Steve De Roover vooral druk bezig met zijn debuutfilm, Innocent Belgium, waaruit dit eerste exclusieve beelden zijn. En los van enig nepotisme, het oogt verdomd fraai! Dat mag ook niet verwonderen natuurlijk, want de beelden zijn geschoten door Alain Jongen, in Vlaanderen een niet onbekende cameraman, die ondermeer Zone Stad en Olivetti 82 ingeblikt heeft, naast verschillende Studio 100 producties. In dit korte fragment zie je Elisabeth Puglia (Vermist, de Award-winnende kortfilm, Broeders), Mounir Ait Hamou (De Hel van Tanger, Les Barons), en de Iraanse acteur Abbas Shirafkan. Innocent Belgium wordt begin 2013 in de Belgische zalen verwacht.

Lees verder Eerste beelden uit Innocent Belgium, de debuutfilm van Steve De Roover

BIFFF 2012: Rabid Grannies – 25th anniversary edition

Rabid Grannies***1/2

Regie: Emmanuel Kervyn

Met: Catherine Aymerie, Caroline Braeckman, Richard Cotica, Patricia Davia, Robert du Bois, Dany Daven

Speelduur: Original edit: 85′
Remastered 2012 edit: 67′

De hondsdolle oma’s vierden hun 25ste verjaardag met een speciale vertoning op het 3oste Brussels International Festival of the Fantastic Film. Daar stelde Zeno Pictures eveneens hun prachtige gelimiteerde 2 disc dvd-editie voor!

Lees verder BIFFF 2012: Rabid Grannies – 25th anniversary edition


Innocent Belgium – MoviePulp zendt haar zonen uit

Steve De Roover, één van de MoviePulp redacteurs, is goed op weg om na jarenlange omzwermingen als freelance filmjournalist en duivel-doet-al op diverse nationale en internationale filmsets (o.a. Amsterdam Heavy, Stuk, Weekend Aan Zee, Clan, The Same Day), een naam voor zichzelf te maken als regisseur. De shoot van zijn eerste echte film, Innocent Belgium, ging afgelopen weekend van start in Brussel. De meeste opnames zullen echter gebeuren tijdens de zomer. In de cast zitten bekende namen zoals Eric Godon (In Bruges), Guy Van Sande (Zone Stad), Manou Kersting (Matroesjka’s), Darya Gantura (Ella) en Frank Van Erum (Vermist) om maar enkele te noemen. De productie is mede in handen van martial arts-meester Alain Van Meerbeeck (op wiens leven de film gedeeltelijk gebaseerd is) onder diens productiehuis Innocent Release, en James Desert aka Johan Vandewoestijne, bekend van low budget cultfilms als Rabid Grannies en Parts of the Family. Lees verder Innocent Belgium – MoviePulp zendt haar zonen uit