Franchise: JJ Abrams Star Trek

Deze maand op Netflix België (november 2015)

Onze aanrader op Netflix België voor November 2015

November is aangekomen, dus tijd voor nieuwe aanraders op Netflix. Deze keer kijken we uit naar de release van A.K.A. Jessica Jones, alsook zijn er een aantal interessante films zoals Star Trek en Side Effects te vinden in de Netflix-bibliotheek. Tot slot is er geen reden meer om televisie in huis te halen, want de volledige seizoenen van Friends zijn nu ook op Netflix België te streamen.

Continue reading Deze maand op Netflix België (november 2015)

Star Trek review

star-trek-posters-01Star Trek****

Regie: J.J. Abrams

Met: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho, Eric Bana, Leonard Nimoy, Simon Pegg, Winona Ryder, Ben Cross, Rachel Nichols, Bruce Greenwood

Speelduur: 126′

Uitstekende reboot, die de sciencefictionfranchise terug op het juiste spoor zet. Op 15 april te bekijken op het 27ste Bifff en vanaf 6 mei in de reguliere bioscoop.

Continue reading Star Trek review


Star Trek in wereldpremière op het 27ste BIFFF!

star-trek-posterDe persdienst van het nakende 27ste Brusselse International Festival of the Fantastic Film Festival speelde ons het volgende persbericht door: Het Brussels International Fantastic Film Festival, in samenwerking met Universal Pictures International, is bijzonder verheugd om op projectie aan te kondigen, in world tour première en in aanwezigheid van de acteurs John Cho (Hikaru Sulu) en Karl Urban (Leonard « Bones » McCoy), van STAR TREK. Continue reading Star Trek in wereldpremière op het 27ste BIFFF!