Franchise: The First Avenger: Captain America


Finale trailer Captain America: The First Avenger

Marvel laat z’n volgende superheld los op het witte als opwarmertje voor The Avengers. En eerlijk gezegd, slecht ziet Captain America er niet uit met dank aan de WOII context en de fraaie cast (Chris Evans, Hugo Weaving, Stanley Tucci, Tommy Lee Jones). Bij ons is The First Avenger vanaf 17 augustus te ontdekken in de bioscoop.

Lees verder Finale trailer Captain America: The First Avenger


Captain America trailer

Het gonsde al een tijdje van de geruchten op het internet, maar hier is ie dan eindelijk de volledige trailer van Captain America, na Thor het tweede ‘nieuwe’ comicpersonage dat Marvel wil voorstellen aan het grote publiek ter voorbereiding van The Avengers. De regie is in handen van Joe Johnston, de man achter onder meer The Wolfman, en Jurassic Park III. Het titelpersonage zelf wordt vertolkt door Chris Evans. En verder herken je vast Hugo Weaving, Tommy Lee Jones en Stanley Tucci. Captain America komt bij ons op 17 augustus in de zalen.

Lees verder Captain America trailer


Chris Evans wordt Captain America

Chris Evans heeft de Hollywood Pitch gewonnen om de hoofdrol te spelen in The First Avenger: Captain America. De acteur van The Fantastic Four speelt naast Hugo Weaving die de aartsvijand van Captain America Red Skull zal spelen. Regisseur van dienst is Joe Johnston, bekend van The Wolfman. Chris Evans zal eveneens samen met Robert Downey Jr. (Iron Man), Edward Norton (Incredible Hulk) en Chris Hemsworth (Thor) in The Avengers spelen. Er worden eveneens heel wat cameo’s verwacht in de opkomende Marvel producties.