Franchise: Transformers 3 Dark of the Moon

Transformers 3: Dark of the Moon review

Transformer 3: Dark of the Moon ***

Regie: Michael Bay (Transformers)

Met: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whitely, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Frances McDormand, Patrick Dempsey, John Malkovich

Speelduur: 150′ (!)

Ga kijken als je de spectaculairste, maar ook luidste, domste en (hopelijk) langste zomerblockbuster van 2011 zelf wil ontdekken op het witte doek.

Lees verder Transformers 3: Dark of the Moon review


Exclusieve beelden uit Transformers 3D: Dark of the Moon

Volgende week komt Transformers Dark of the Moon (in 3D) in de zalen. In dit ongetwijfeld explosief spektakel gaan de Autobots en de Deceptions weer head-to-head in een regie van Michael Bay. Hoofdrolspeler Shia Labeouf krijgt een nieuw liefje in de bevallige vorm van Rosie Huntington-Whitely. Bekijk alvast twee scènes (NL ondertiteld) uit de film als opwarmertje.

Lees verder Exclusieve beelden uit Transformers 3D: Dark of the Moon
Transformers 3: Dark of the Moon trailer

Anders dan bij de vorige sequel lijkt het erop dat Michael Bay en zijnen ook een verhaaltje hebben verzonnen bij de Robotten-mayhem, getiteld Transformers: Dark of the Moon. Net als in X-Men: First Class proberen ze historische feiten (in dit geval de ruimte race naar de maan uit de ’60s) te vermengen met blockbuster spektakel. In de cast opnieuw Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson en John Turturro, aangevuld door Patrick Dempsey, John Malkovich, Frances McDormand, Rosie Huntington-White (die Megan Fox vervangt als babe van dienst). Transformers: Dark of the Moon verschijnt in de Vlaamse zalen op 29 juni (in digitale 3D of wat dacht je).

Lees verder Transformers 3: Dark of the Moon trailer


Transformers 3: Dark of the Moon teaser trailer

Alhoewel de vorige Transformers-film door de meest critici de grond werd ingeboord, bracht ie toch meer dan $ 500 miljoen dollar in het laatje. Wat Michael Bay meteen de vrijgeleide gaf een slotstuk te breien aan de trilogie. Megan Fox doet deze keer niet meer mee, en dat is doodzonde gezien Transformers: Dark of the Moon -uiteraard- in 3D in de zalen zal verschijnen begin juli 2011.

Lees verder Transformers 3: Dark of the Moon teaser trailer


Rosie Huntington-Whiteley vervangt Megan Fox in Transformers 3

Het klikt niet meer tussen Michael Bay en Megan Fox: Foxy Megan en Bombastic Bay kunnen elkaars kritiek niet meer verdragen. Wie is daar het slachtoffer van? De Transformers franchise, want deze krijgt geen Megan Fox meer te zien in het 3de vervolg van Transformers. Het is dit keer na Isabel Lucas aan Engels lingeriemodel Rosie Huntington-Whiteley om het publiek te verrassen. Lees verder Rosie Huntington-Whiteley vervangt Megan Fox in Transformers 3