Rosie Huntington-Whiteley vervangt Megan Fox in Transformers 3

Het klikt niet meer tussen Michael Bay en Megan Fox: Foxy Megan en Bombastic Bay kunnen elkaars kritiek niet meer verdragen. Wie is daar het slachtoffer van? De Transformers franchise, want deze krijgt geen Megan Fox meer te zien in het 3de vervolg van Transformers. Het is dit keer na Isabel Lucas aan Engels lingeriemodel Rosie Huntington-Whiteley om het publiek te verrassen.

Maar gaat dit wel lukken? Michael Bay is nl. heel kritisch tegenover de vrouwen die in zijn films spelen. Zij moeten een ware weerspiegeling zijn van schoonheid en als ze het niet eens zijn met zijn ideaalbeeld, schopt hij ze gewoon buiten. Dit was zowel het geval bij Megan Fox en Isabel Lucas alsook Kate Beckinsale die Michael Bay’s veeleisendheid niet meer konden verdragen na de opnames. Ben ik de enige die dan denkt: “Ocharme de vriendinnen van Michael Bay?” (allemaal ex-PlayMate geweest trouwens)

Anyway, bekijk onderaan een filmpje van Victoria’s Secret model Rosie Huntington-Whiteley ter promotie van Transformers 3:


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter