Franchise: Megan Fox


Rosie Huntington-Whiteley vervangt Megan Fox in Transformers 3

Het klikt niet meer tussen Michael Bay en Megan Fox: Foxy Megan en Bombastic Bay kunnen elkaars kritiek niet meer verdragen. Wie is daar het slachtoffer van? De Transformers franchise, want deze krijgt geen Megan Fox meer te zien in het 3de vervolg van Transformers. Het is dit keer na Isabel Lucas aan Engels lingeriemodel Rosie Huntington-Whiteley om het publiek te verrassen. Lees verder Rosie Huntington-Whiteley vervangt Megan Fox in Transformers 3Actrice in de kijker: Megan Fox

Naam: Megan Denise Fox
Geboorteplaats: Rockwood Tennessee, Verenigde Staten
Geboortedatum: 16 mei 1986
Lengte: 1m65; Gewicht:
Sterrenbeeld: Stier; Tijger (Vuur)
Burgerlijke status: single

Foxy Megan needs no introduction … De 23-jarige schoonheid debuteerde in haar eerste film Holiday in the Sun samen met de Olson zusjes en werd nadien een razende ster. De mooiste dame van de wereld in 2008 deed de monden van heel wat mannen openvallen door haar sexy fotoshoot in FHM. Prompt nadien was ze te zien in de kaskraker Transformers als Mikaela Banes waardoor haar carrière volledig gelanceerd werd. Momenteel is ze te zien in de kaskraker Transformers 2: Revenge of the Fallen. Binnenkort is ze in een sexy cowgril outfit te zien in de film Jonah Hex en ze zal ook zo goed als naakt te zien zijn in Jennifer’s Body. You go, girl ! Lees verder Actrice in de kijker: Megan Fox


Megan Fox gaat naakt in Jennifer’s Body

Megan Fox nude

Ook zo genoten van de bloedgeile Megan Fox in Transformers****? Wel dan hebben we nieuws dat jullie zal doen watertanden. Mooie Megan laat namelijk het beste van zichzelf zien in haar nieuwste film. Jennifer's body zal diverse naaktscènes bevatten van la Fox. Hier vinden jullie de nietsverhullende foto's. De film zelf gaat over een serial killer-cheerleader die loos gaat op haar mannelijke klasgenoten. Ik kijk nu al uit naar 2009 wanneer dit 'meesterwerk' in de zalen komt.

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar onze redactie voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel