Heroes S4 Volume 5 Redemption review

Heroes S4 ***

Regie: Tim Kring

Met Milo Ventimiglia, Jack Coleman, Hayden Panettiere, Zachary Quinto, Robert Knepper, Masi Oka, Greg Grunberg, Ali Larter, Elisabeth Röhm,…

Speeltijd: 18 aflevering (30-45min per aflevering)

Ga kijken als je hield van de vorige Heroes afleveringen.

Het verhaal: De overgebleven Heroes proberen hun leven terug op te pikken na de gebeurtenissen van Coyote Sands. Inmiddels is Samuel Sullivan de man met het plan: hij bezoekt zoveel mogelijk getalenteerden om bij hem op de kermis te komen wonen. Eén grote familie die elkaar respecteert voor wie ze zijn…Ons verdict: Met Volume 5 lijkt het erop dat Tim Kring de draad volledig kwijt is met zijn hitserie. Redemption zit vol met wendingen om terug een interessant verhaal te maken, maar ondanks het leuke kermis concept blijft de realiteit zelden entertainend. De structuur van de afleveringen is spoorloos en wordt opgevuld met wanhopige pogingen zoals een lesbische kus tussen Hayden Panettiere en nieuweling Madeline Zima. Het enige wat de legendarische serie nog hoog houdt, is de prachtige cast die voortreffelijk werk levert.

Besluit: Heroes S4 is wederom een seizoen die de voormalige hitserie niet meer op de rails krijgt. Bekijk onderaan een trailer van het 4de seizoen van Heroes:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.