Let Me In bioscooptickets te winnen!!!

Het kan de laatste tijd niet meer op qua exclusieve wedstrijden op deze pagina’s en daar zullen jullie lezers zeker niet boos om zijn! Nu kunnen we dankzij de fijne mensen bij Kinepolis Film Distribution een vijftal duo-tickets aanbieden van de Amerikaanse remake Let Me In. Deze horrorprent is in een regie van niemand minder dan Matt Reevers, van het kassucces Cloverfield. Lees snel verder hoe je kan meedingen naar deze tickets! Let Me In draait vanaf 12 januari in de Belgische bioscopen.

Sinds woensdag 12/1 kan u dankzij distributeur Kinepolis Film Distribution de thriller LET ME IN in de zalen gaan bekijken. Let Me In is Matt Reeves’ Amerikaanse remake van het Zweedse Let the Right One In (LÃ¥t den Rätte Komma In). De remake heeft in de hoofdrol Chloë Moretz, die ook te zien is in Kick-Ass.

Synopsis
Owen is een 12 jaar oude jongen uit New Mexico die op school veel gepest wordt. Zijn enige vriendje is het buurmeisje, die pas in de stad is komen wonen. Vanaf dat moment vinden er vreemde gebeurtenissen plaats en komt Owen langzaam maar zeker achter het vreselijke geheim van zijn buurmeisje…

Hoe één van deze duo-tickets winnen?

Simpelweg de volgende vraagjes oplossen:

1) Welke bekende auteur stak zijn mening over deze remake niet onder stoelen of banken en wat vond deze persoon van de film?

2) Hoeveel juiste en volledige inzendingen zullen we ontvangen op de redactie?

De correcte antwoorden – samen met je gegevens – mogen jullie allemaal e-mailen naar het welbekende adres: steve_de_roover@hotmail.com. Deze wedstrijd loopt tot 24 januari 2011 en de winnaars worden per mail op de hoogte gebracht. (Eén deelname per gezin)

Véél succes en bedankt voor het meedoen!

www.letmein-movie.com

(Veel dank aan Kinepolis Film Distribution)


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter