Going The Distance Blu-ray review

Going The Distance***1/2

Regie: Nanette Burstein

Met: Drew Barrymore, Justin Long, Ron Livingston, Christina Applegate

Speelduur: 102′

Leuke romantische komedie, mooi op tijd op Blu-ray en DVD voor de dag der verliefden.

Het verhaal: Garett (Justin Long) en Erin (Drew Barrymore) ontmoeten elkaar in een bar in New York en beginnen een vrijblijvende, spontane relatie. Maar Erins stage loopt af en ze moet terug naar San Francisco. Zal hun ontluikende liefde deze ‘langeafstandsrelatie’ overleven?

Ons verdict: We keken op de redactie best uit naar de romantische komedie Going The Distance, vooral door de casting van de twee hoofdacteurs. Drew Barrymore is uiteraard haar schattige zelve, maar het is vooral Justin Long die – net als Paul Rudd – gestaag aan het timmeren is aan een geslaagde komediecarrière. Het is dan niet verrassend dat de chemie tussen de twee sterren van het scherm spat. Ook de rest van de cast doen goed hun best, met leuke bijrollen van onder andere Charlie Day, Jason Sudeikis, Ron Livingston en uiteraard Christina Applegate. Regisseusse Nanette Burstein houdt gelukkig het tempo er goed in en propt de film vol met herkenbare, doch grappige situaties. Going The Distance is gelukkig nergens te klef of te platvloers en we hebben ons dan ook zeker en vast vermaakt met deze romantische film. Vreemd genoeg deed de film het niet geweldige in de wereldwijde bioscopen, maar wat ons betreft de ideale film voor Valentijn!

De Blu-ray: Het High Definition 2.40:1-beeld van de film is scherp, met een goed contrast en een uitstekend diepte- en detailniveau. De warme kleuren ogen natuurlijk en ook vuil of andere oneffenheden vormen geen probleem. De Engelse DTS-HD Master Audio 5.1-track stelt eveneens niet teleur, met een bevredigende dynamiek, mooie weergave van de muziek en goed verstaanbare dialogen. Ruis en storingen zijn gelukkig volledig afwezig. We zetten ook even de extra’s die op de Blu-ray te vinden zijn op een rijtje: Deleted Scenes, How to have a Perfect Date?, A Guide to Long Distance Dating, The Cast of Going the Distance: off the cuff, Commentary door regiseusse Nanette Burstein, Behind the Scenes of the Going the Distance Soundtrack, Music Video: “If you run” door Boxer Rebellion. Going The Distance is eveneens onderdeel van het leuke Valentijns-assortiment van distributeur Warner Bros.

Even de trailer van de film bekijken? Kijk snel hieronder:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.