Morning Glory review

Morning Glory ***1/2

Regie: Roger Michell (Notting Hill)

Met: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, Patrick Wilson, Jeff Goldblum

Speelduur: 105′

Ga kijken vanaf 6 april als je houdt van een all-star komische blik achter de schermen van een nieuwsredactie zoals The Paper en de betere romantische komedie.

Het verhaal: Een jonge televisieproducente krijgt de leiding over een slabakkende ochtendshow, maar moet afrekenen met nieuwsankers die elkaar niet kunnen luchten noch zien … .

Ons verdict: We waren bijna vergeten dat ze bestonden, maar Morning Glory bewijst dat er toch nog volwassen (romantische) komedies gemaakt worden in Hollywood waarvan je niet over je nek gaat van de meligheid of wansmakelijke puberale ongein. Toegegeven, grote cinema is dit zeker niet, en je zal er even hard van genieten in je luie zetel, dan in de bioscoop. Maar Morning Glory kan wel bogen op een degelijk script vol supersnelle en spitante dialogen, twee oude rotten (Keaton en Ford) die zichtbaar genieten van hun rollen, en bovenal een guitige hoofdactrice die weet te overtuigen van begin tot eind. Moest het woord nog geen eeuwen bestaan, zouden ze de term ‘schatje’ mogen uitvinden voor Rachel McAdams. Morning Glory is een ouderwets goed aanradertje dat vooral een iets rijper publiek zal aanspreken.

Bekijk alvast de trailer.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.