Nieuwe The Dark Knight updates

The Joker of The Dark Knight

Er is weer in één keer veel te doen rond de nieuwe Batman film. Een tijdje geleden postte ik al een teaserfilmpje van The Dark Knight in I-Max als comment, maar ook een aantal viral marketing websites en een zalige foto van Heath Ledger als The Joker werden vrijgegeven.

Heath Ledger als The Joker

De viral marketing websites zijn TheGothamTimes.com, TheGothamNationalBank.com, TheHaHaHaTimes.com, WeAreTheAnswer.org en RemeberingGina.org (laatste is een meisje dat sterft tijdens een bendegevecht in Gotham City). Tof inhoudelijk materiaal, maar de vormgeving komt soms toch een beetje amateuristisch over vind ik. Het bekende filmmagazine Empire heeft verder zijn cover vroegtijdig vrijgegeven. De cover met Heath Ledger als The Joker op de frontpagina was gepland voor januari 2008, maar werd blijkbaar gekraakt door een aantal enthousiastelingen waardoor Empire hem vroegtijdig vrijgaf. Je kan tot slot ook de hele cast van acteurs bekijken op IMDB!

 

5 thoughts on “Nieuwe The Dark Knight updates”

  1. Het Britse vakblad, Total Film, verkoos deze maand The Joker als beste ‘villain’ aller tijden. Ik vind het er zwaar over maar het geeft wel aan hoeveel er verwacht wordt van TDK. Ik hoop zo hard dat Nolan & Bale ons niet teleur gaan stellen.

  2. Ik heb eerder schrik voor Maggie Gyllenhaal die de rol van Rachel Dawes op zich neemt. Lijkt me wat teveel op een Katie Holmes lookalike…

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.