The Iron Lady DVD review

The Iron Lady ****

Regie: Phyllida Lloyd (Mamma Mia!)

Met Meryl Streep, Jim Broadbent, Iain Glen,

Speeltijd: 105′

Ga kijken als je hield van J. Edgar.

Het verhaal: Een onopgemerkte en geïsoleerde Margaret Thatcher leidend aan dementie en haar oude dag kijkt terug op haar politieke carrière vol ambitie, glorie en macht.Ons verdict: Margaret Thatcher, de eerste vrouw die in de Britse politiek zo ver is geraakt dankzij haar ambitie en moed krijgt haar eerste film op het witte doek. The Iron Lady gaat en staat met de prachtige prestatie die Meryl Streep neerlegt: de metamorfose, haar gedrag, haar presence zijn zoals 2 druppels water deze van de ijzeren dame. Een terechte winnares van de Oscars in 2011! Verder brengt The Iron Lady niets speciaal: de cinematografie is mooi, maar het verhaal klinkt bijna zoals een propagandafilmpje uit de Tweede Wereldoorlog. The Iron Lady brengt weinig kritische opmerkingen op het politieke werk van mevr. Thatcher, alhoewel er in mijn ogen toch wel heel wat openingen zijn.

Kortom, ben je een fan van Meryl Streep, dan moet je The Iron Lady gezien hebben. Huur hem op iTunes via deze link. Laat je bekoren onderstaande filmpjes Falklands en Prime Minister te bekijken:

 


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “The Iron Lady DVD review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter