Ricki and The Flash Blu-Ray review

Ricki & The Flash posterRicki and The Flash *** 1/2

Regie: Jonathan Demme (The Silence of the Lambs,Philadelphia, Rachel Getting Married)

Met Meryl Streep, Sebastian Stan, Mamie Gummer, Kevin Kline, Rick Springfield, Nick Westrate,…

Speeltijd: 101′

Ga kijken als je hield van The Osbournes & Song One.

Het verhaal: We volgen het leven van de arme rockster Linda / Ricki die door haar ex-man naar zijn villa wordt geroepen om haar dochter die ze in 20 jaar niet meer heeft gezien te helpen met haar huwelijksproblemen.

Meryl Streep in Ricki & The Flash

Ons verdict: Onze goede vrienden bij Sony Pictures waren zo lief om ons een aantal Blu-Rays en DVDs te schenken waardoor we onze schade qua DVD-reviews terug konden in halen! Bedankt hiervoor, Sony! Toegegeven, we kopen nog maar zelden Blu-Rays, tenzij de films legendarisch zijn en dan staan we eerst in lijn voor de limited edition steelboxes. Nooit had ik gedacht om Ricki and The Flash in huis te halen, laat staan te zien in de bioscoop. Maar deze film verbaasde toen ik hem thuis zag…

Er zijn een aantal monumenten in Hollywood en één van ze is ongetwijfeld Meryl Streep. De winnares van 3 Oscars met 19 nominaties weten we dat deze vrouw de chouchou van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences is. En terecht. De vrouw weet wat acteren is met rollen zoals The Iron Lady, The Devil Wears Prada & Kramer vs. Kramer, maar nooit had ik gedacht dat ze de rol van een rockster zou kunnen vervullen. Maar ze doet het toch. Schitterend werk in een verhaal dat de hele familie zal bekoren door de Oscar-regisseur achter Anne Hathaway‘s debuut Rachel Getting Married (& Silence of the Lambs) Jonathan Demme.

Kortom, Ricki and The Flash is de moeite om in de warmte van het eigen huishouden te bekijken. Niet overtuigd? Bekijk dan onderaan een aantal clips uit Ricki and The Flash:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter