Premières van The Dark Knight Rises worden uitgesteld

Zoals de meeste onder jullie (die een beetje het nieuws volgen) weten, is de wereld in shock door een gruwelijk incident dat gebeurde in een cinema-complex in Aurora in de buurt van Denver gisteren. De psychotische filmfan James Holmes viel de cinemazaal binnen waar zijn favoriete film in première ging en schoot in het rond met 12 doden en 71 gewonden als gevolg. Sterker nog, hij maakte van de situatie een waar gebeurd verhaal met politie-achtervolgingen en een appartement vol boobytraps.

MoviePulp & Other Fiction wil als gespecialiseerde filmblog zijn steun betuigen aan de slachtoffers en eventuele copycats graag laten weten dat zulke zaken de wondere wereld van de film in gedrang brengen. Be a fan, but please, keep your feet on the ground and just enjoy the movie…

Spijtig genoeg hebben bepaalde landen zoals onder meer Frankrijk de premières van de hooggeanticipeerde film van Christopher Nolan uitgesteld voor onbepaalde duur. Persoonlijk geloven we bij MoviePulp dat wij filmfans het geduld moeten opbrengen om The Dark Knight Rises te bekijken als steunbetuigenis aan de slachtoffers in de VS. We steunen dan ook een eventuele beslissing van 20th Century Fox België om ook de première in België te verplaatsen.


Eén reactie op “Premières van The Dark Knight Rises worden uitgesteld”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter