Shoot ‘Em Up DVD review

Shoot Em Up dvd coverShoot ‘Em Up****

Regie: Michael Davis

Met: Clive Owen, Paul Giamatti, Monica Belluci en honderden anonieme bad guys die worden doorzeefd door kilo’s gloeiend lood.

Speelduur: 85′

Deze dvd is de aanschaf meer dan waard omwille van de originele actietaferelen en de uitgekiende keuze aan extra’s.

Vergelijk prijzen van Shoot ’em Up online op Kelkoo!

Clive Owen in Shoot ‘Em Up

Mijn volledige mening over deze uitzinnige brok actiecinema ga ik hier niet meer uit de doeken doen. Lees hiervoor mijn cinema review nog maar eens na. Wat ik wel wil benadrukken is dat de rauwe, kinetische, over-the-top actiescènes in Shoot ‘Em Up op de flatscreen nog beter tot hun recht komen dan op het witte doek. De inventiviteit van de ontelbare shootouts maken Shoot ‘Em Up uitermate geschikt voor meerdere kijkbeurten. Owen blijft cool, Giamatti hilarisch en Belluci bloedgeil. Maar wat de aankoop van de dvd meer dan rechtvaardigt, zijn de sublieme extra’s. Zo bevat de dvd een uitstekende commentaartrack, trailers, geanimeerde storyboards van de actiescènes en een geweldige making-of. Op een klein uurtje (bijna de speelduur van de film zelf) wordt het hectische productieproces van Shoot ‘Em Up op entertainende wijze uit de doeken gedaan. Een absolute must-see voor elke rechtgeaarde (actie)filmfan. Bekijk als opwarmertje nog een keer de ‘knallende’ sex-scène van Owen en Belluci. En hoop samen met mij dat de beloofde Shoot ‘Em Up sequel er snel aankomt.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

One thought on “Shoot ‘Em Up DVD review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.