Breaking Bad finale seizoen Blu-Ray review + wedstrijd win jouw gratis exemplaar

BXSTV400_BreakingBad Final_2DBreaking Bad Final Season *****

Showrunner: Vince Gilligan

Met: Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, RJ Mitte

Speelduur: 8 afleveringen van ca. 50 minuten

Haal deze rijkbeladen Blu-Ray in huis als je het explosieve einde van Breaking Bad in optimale beeld- en geluidskwaliteit wil (her)beleven. Verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray vanaf 19 februari.

Het verhaal: Het eindigt met een knal. In de laatste afleveringen zorgen Emmy Award-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul, als Walter White en Jesse Pinkman, voor een bloedig slot van Breaking Bad. Terwijl Walt en Jesse proberen de puinhopen van de meth-wereld achter zich te laten, en de bezeten DEA-agent Hank Schraders hen het vuur aan de schenen legt, mondt het avontuur uit in een ontknoping die niemand in Walts wereld onberoerd laat. Geproduceerd door Vince Gilligan, Mark Johnson en Michelle MacLaren. De onvermijdelijke afloop van het memorabele verhaal van Walter White.

© 2013 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

bryan cranston als walter white breaking bad

Ons verdict: Moet er nog (woestijn)zand zijn? Wie de voorbije 54 afleveringen van Breaking Bad al achter de kiezen heeft, kijkt natuurlijk reikhalzend uit naar de finale van één van meest gelauwerde tv-reeksen van de voorbije jaren. Om je kijkplezier niet te vergallen, blijven wij dan ook ver weg van enige spoilers. Maar laat het duidelijk zijn, het torenhoge niveau van de vorige 5 seizoenen blijft behouden. Meer zelfs, waar je zeker in de eerste jaargangen geregeld snakte naar een hogere versnelling, is dit euvel meer dan ooit verholpen. Zowel de emoties als het geweld laaien hoger op dan voordien, en culmineren in één van de strafste finales uit de tv-geschiedenis. Het moge duidelijk zijn, dit is een essentiëel onderdeel van iedere zichzelf respecterende film- en tv-collectie.

Als de kwaliteit van Breaking Bad zelf je nog niet overtuigde, weet dan dat deze Blu-Ray één van de meest rijkbeladen uitgaves is van een tv-serie ooit. Je krijgt maar liefst 9 uur aan extra’s en bonusmateriaal bovenop de 8 fantastische afleveringen.

BONUS:

Audiocommentaar van cast en crew bij alle afleveringen • Niet gebruikte en uitgebreide scènes • Bloopers • Alternatief slot • Achter de schermen van het alternatieve slot • Life of a Show Runner • The Main Event • The Final Showdown • Walts Bekentenis • Bewijstape Jesse Pinkman • De sound-mix • Fire In The Hole: M60 Proefopname • Meer dan 15 afleveringen van Inside Breaking Bad • Uitgebreide en ongecensureerde afleveringen • En nog veel meer! BLU-RAY EXTRA: Leessessie “Blood Money”

Het finale seizoen van Breaking Bad is vanaf 19 februari te koop op Blu-Ray en DVD. Neem een kijkje op de Facebook pagina van Sony Pictures Home Entertainment Belgium voor meer informatie over hun releases.

Bekijk ook alvast een teaser voor Breaking Bad Final Season:

WEDSTRIJD – Win het finale seizoen van Breaking Bad op Blu-Ray.

moviepulp

MoviePulp mag een gratis exemplaar weggeven van Breaking Bad Final Season weggeven. Wat moest je hiervoor doen?

1) Volg ons op Twitter of like ons op Facebook.

2) Geef antwoord op de volgende vragen:

Showrunner Vince Gilligan was met Breaking Bad niet aan zijn proefstuk toe. Van welke populaire jaren ’90 tv-reeks met David Duchovny was hij de co-producent?

In welke zomerblockbuster van 2014 zal Bryan Cranston te zien zijn? Eén tip: hij is niet ‘het monster’!

3) Stuur je antwoorden samen met je volledige naam en adres naar info[at]moviepulp.be vóór 22 februari.

Veel succes!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter