Non-Stop review

Non-Stop posterNon-Stop ***

Regie: (Unknown, House of Wax)

Met , , , , , ,…

Speeltijd: 106′

Ga kijken als je hield van Critical Decision & Flight.

Het verhaal: Op een vlucht van Amerika naar Londen wordt omstreden Air Marshall Bill Marks gecontacteerd door iemand op het vliegtuig die 150 miljoen dollar wil. Zo niet, zal hij om de 20 minuten iemand vermoorden op de vlucht. Bill ontdekt meerdere spelers in het complot kan niemand vertrouwen buiten air hostess Nancy en passagier Jen.

Scoot McNairy en Liam Neeson in Non-Stop

Ons verdict: In 2011 verbaasde regisseur de box office met zijn hit Unknown! Gezien zijn verleden met de flop House of Wax was dit een verrassing. Voor Non-Stop wist hij niemand minder dan Joel Silver (The Matrix, V For Vendetta) als producer te strikken, dus een succes aan de Amerikaanse box office kon niet uitblijven. Spijtig genoeg is de uitwerking van deze Europese productie een beetje fleps: Het begin komt veel te traag op gang, Liam Neeson vindt zijn draai niet echt als onverzorgd omstreden agent en de suspense blijft een beetje aan de oppervlakte. Het verhaal is op zich goed, maar er wordt op het einde veel te weinig gefocust op de intentie waarom de kaper zijn werk doet.

Kortom, Non-Stop is iets minder van wat we verwachten van een Liam Neeson productie. Bekijk onderaan de clips Bill Questions Who He Is To The Passengers & Questioning Passengers:

!


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Non-Stop review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter