UPDATE: Wat is er allemaal aan de hand met Ant-Man?

Ant-ManVoorbije week werd bekend gemaakt met een officieel persbericht dat de regisseur van Ant-Man Edgar Wright en schrijver Joe Cornish van het project werden gehaald door Marvel Studios wegens creatieve verschillen. Een opmerkelijk ontwikkeling gezien dat Wright door Kevin Feige (president van Marvel) steeds gesteund werd wegens diens toewijding en enthousiasme voor het Marvel-personage. De geruchten gaan nu dat het probleem zich zou voordoen boven Feige: Disney & Marvel waren het niet eens met het verhaal van Wright & Cornish dat meer op een heist-film zou lijken dan een superheldenfilm. Krijgen we hier weer te maken met een breek tussen creativiteit en The Walt Disney Company?

Het is in ieder geval duidelijk dat er scheuren in het pantser van Marvel te vinden zijn: Phase 2 haalt immers niet de successen dat het moet (enkel Captain America: The Winter Soldier bracht in onze ogen een succesvol verhaal). De investeerders worden zenuwachtig en nerveus. We zijn benieuwd wat de nieuwe ontwikkelingen zullen brengen en welke impact deze zullen hebben op The Avengers 2: Age of Ultron (Dr. Henry Pym & Scott Lang zijn immers de makers van Ultron).

UPDATE: Zonet heeft Marvel.com aangekondigd dat ze Peyton Reed hebben aangesteld als nieuwe regisseur voor Ant-Man. Regisseur us gekend van films zoals Yes Man en The Breakup. Er is ook een nieuwe schrijver: Adam McKay (Anchorman). Zo te zien wordt het dus een komisch onderonsje!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.