Look Up In The Sky! The Amazing Story Of Superman DVD review

superman.jpgLook Up In The Sky!****

Een fantastische documentaire over 70 jaar Superman met de medewerking van Brian Singer, Kevin Spacey, Stan Lee, Mark Hamill, en vele andere bekende gezichten, ….

Een aanrader als je genoot van andere feature-length dvd extra’s als: Empire Of Dreams: The Story Of The Star Wars Trilogy, Indiana Jones: Making The Trilogy, …

Vergelijk prijzen van Superman: Look Up the Sky online op Kelkoo!

sup-doco-dvd2.jpg

Het is niet onze gewoonte om DVD extra’s apart te keuren, maar voor deze fantastische 2 uur lange making of maken wij graag een uitzondering. Look Up In The Sky! is simpelweg één van de meest volledige en informatieve documentaires die wij ooit te zien kregen.

Wie echt alles wil weten over Superman en zijn vele incarnaties, look no further. Deze documentaire behandelt werkelijk elk aspect van de ondertussen 70jarige man of steel. Na het bekijken van Look Up In The Sky! moet niemand ons nog iets bijleren over de verschillende comics, tekenfilms, tv-series en bioscoopfilms die gebaseerd zijn op de in blauw spandex gehesen superheld. Zo kwamen we bijvoorbeeld te weten dat Superman een belangrijk onderdeel vormde van de anti-Nazi-propagande in de jaren ’40 en dat zelfs de makers zich schamen voor de afgrijselijke Superman III en IV-verfilmingen.

Uit bovenstaand betoog zou u kunnen besluiten dat wij devote Superman-fans zijn. Niets is echter minder waar. Wij zijn nooit echte liefhebbers geweest van Clark Kent’s alter ego. In vergelijking met pakweg Wolverine en Spiderman bleef Superman naar onze smaak altijd veel te Amerikaans, braaf en perfect. Dit neemt niet weg dat Look Up In The Sky! een must-see is voor filmliefhebbers die houden van goedgemaakte documentaires over één van de meest invloedrijke personages uit de populaire cultuur. Al was het alleen maar voor de vele hilarische fragmenten als (onderstaande) Superpup.

Look Up In The Sky! The Amazing Story Of Superman is een onderdeel van de zevendelige Superman Ultimate Collection. Met een beetje moeite kan u deze geweldige documentaire ook apart terugvinden.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “Look Up In The Sky! The Amazing Story Of Superman DVD review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter