Epische Black teaser online!

gallery_3_Black%20-%20new%20photo%204Het gaat loeihard met de carrières van het sympathieke regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, want na het bioscoopsucces van hun debuutprent Image is er ondertussen al een spectaculaire teaser trailer voor hun tweede langspeler, getiteld Black. Kijk snel verder… voor deze epische teaser!

blackk2

Waar ik als journalist zo veel mogelijk weg bleef van Image om mijn objectiviteit te bewaren, had ik geen enkele band met Black en kan ik voor deze tweede langspeler van Arbi en Fallah eindelijk superlatieven gebruiken in slogans als “Epische en adembenemende cinema, dat internationaal zal scoren!”. Laten we hopen dat de hele film dezelfde rauwe, grimmige, doch tegelijk poëtische kracht heeft dat deze teaser trailer laat uitschijnen:

 

Black is gebaseerd op de populaire jeugdboeken van Dirk Bracke en werden geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah. De film is een co-productie van Caviar, met A-Team Productions (ofte de productiehelden Hendrik Verthé en Kobe Van Steenberghe), die ook al verantwoordelijk waren voor Image. De verbluffende beelden werden wederom geschoten door Robrecht Heyvaert, een cameratalent voor wie België binnen enkele jaren ook te klein zal zijn. Hou deze pagina’s in de gaten voor meer Black-nieuws.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.