Meer over IMAGE (film of serie)

Epische Black teaser online!

gallery_3_Black%20-%20new%20photo%204Het gaat loeihard met de carrières van het sympathieke regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, want na het bioscoopsucces van hun debuutprent Image is er ondertussen al een spectaculaire teaser trailer voor hun tweede langspeler, getiteld Black. Kijk snel verder… voor deze epische teaser!

Lees verder Epische Black teaser online!

Maak kans op een DVD van het Vlaamse IMAGE

IMAGE DVD-cover

Beste MoviePulpers, vanaf vrijdag 6 maart is de DVD van de Vlaamse film IMAGE beschikbaar in de winkel en wij geven onze volgers de exclusieve kans om 5 DVD’s te winnen! Heb jij interesse? Lees dan onze post verder.

Lees verder Maak kans op een DVD van het Vlaamse IMAGE

Teaser trailer van Vlaamse film IMAGE

Nabil Mallat en Laura Verlinden in IMAGE

Eyeworks in samenwerking met A Team Productions zijn aan een nieuwe kaskraker bezig voor de Belgische markt getiteld IMAGE. De film is het debuut van het Belgisch-Marokkaanse duo Adil El Arbi & Bilall Fallah die op het Filmfestival van Gent de Prijs voor de Beste Studentenfilm in de wacht sleepte voor hun kortfilm ‘Broeders‘. Image gaat over de ambitieuze journaliste Eva die voor de grootste zender van het land werkt en graag een volwaardige documentaire wil maken van de probleemwijken in Brussel tegen de wil in van de grote man bij de zender. Buiten Laura Verlinden en Nabil Mallat in de hoofdrol krijgen we het stevige acteerwerk van Gène Bervoets er bovenop. Wordt verwacht in het najaar van 2014.

Lees verder Teaser trailer van Vlaamse film IMAGE