Franchise: Bilall Fallah

Adil El Arbi & Bilall Fallah bevestigd voor Bad Boys 3

Adil El Arbi & Bilall Fallah opnieuw aan het werk met Dirk Bracke
© Maureen De Wit

Het lijkt erop dat het Patser-duo klaar is voor zijn grote Hollywooddoorbraak. Na de aankondiging van het Vlaamse regisseursduo in De Afspraak & Van Gils & gasten, bevestigt ook Deadline.com dat ze in gesprek zijn voor de nieuwe Sony Pictures-productie Bad Boys 3 die de titel Bad Boys for Life draagt. Volgens geruchten zou Will Smith zijn rol opnieuw vertolken, hoewel alles nog in beginfase staat. Adil El Arbi & Bilall Fallah kennen een ongeziene hype in Hollywood vanwege BLACK & Snowfall, maar Patser lijkt er voorlopig nog niemand te verbazen. In ons land ligt dat net iets anders. Beverly Hills Cop 4 staat ook nog steeds op de planken, maar loopt vertraging op volgens verschillende bronnen.

10 mei 2018: 17 january 2020 komt de nieuwe Bad Boys for Life in de bioscoop en Sony bevestigde concreet de namen van het Belgische regisseursduo Adil El Arbi & Bilall Fallah.


Adil El Arbi & Bilall Fallah aan de slag voor FX Networks

Adil El Arbi & Bilall Fallah aan de slag voor FX Networks

Het regisseursduo Adil El Arbi & Bilall Fallah gaan aan de slag voor de Amerikaanse zender FX Networks! Dat wordt bevestigd door VAF (Vlaams Audiovisueel Fonds). Voor wie FX Networks niet kent, zij zijn de zender achter sterke series zoals Tyrant, Fargo & Nip/Tuck. Snowfall wordt de naam van de nieuwe serie en Adil El Arbi & Bilall Fallah gaan de pilot in elkaar steken. Snowfall speelt zich af in het Los Angeles van de jaren ’80 en vertelt het verhaal van 3 personages (odnernemer Franklin Saint, Mexicaanse gangster Gustavo Zapata, CIA-agent Teddy McDonald) die een drugskartel rond crack uitbouwen. Adil El Arbi & Bilall Fallah zijn on a roll: Black is momenteel te koop op DVD & Blu-Ray, alsook komen ze dit jaar met Patser en de Amerikaanse zender Fox gaat aan een misdaadserie The Big Fix werken met het Belgisch Marrokaanse duo.Epische Black teaser online!

gallery_3_Black%20-%20new%20photo%204Het gaat loeihard met de carrières van het sympathieke regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, want na het bioscoopsucces van hun debuutprent Image is er ondertussen al een spectaculaire teaser trailer voor hun tweede langspeler, getiteld Black. Kijk snel verder… voor deze epische teaser!

Lees verder Epische Black teaser online!