Lee & Cindy C wedstrijd

Lee & Cindy C posterVanaf 1 juli krijgen we een interessante nieuwe Vlaamse film te zien door Stany Crets en jullie kunnen kans maken om deze zomerse komedie Lee & Cindy C gratis te zien in de bioscoop dankzij MoviePulp.be! Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans om tickets te winnen voor Lee & Cindy C.

SYNOPSIS:
Lee besluit zich te wijden aan een carrière in de rockmuziek. De muzikale kwaliteiten van zijn bandleden, tevens zijn jeugdvrienden, zijn echter niet bepaald indrukwekkend. Gelukkig krijgt hij steun van zijn nonkel Dolf, een derderangsclown met een drankprobleempje. Cindy C., een Vlaamse schlagerzangeres, wil haar carrière een nieuwe boost geven maar zit met een gewetensprobleem. Zij wil niet langer liegen en bedriegen in de klatergouden wereld van de showbizz.
Wanneer Lee en Cindy elkaar per toeval ontmoeten, ontdekken ze bij mekaar een drang naar integriteit en waarheid. Een vonk springt over en de twee worden ondanks de wereld van verschil en een leeftijdskloof verliefd op elkaar. Om dichter bij elkaar te komen verloochenen ze hun eigen entourage, maar uiteindelijk ook zichzelf. Het komt tot een onvermijdelijke breuk…
Lee and Cindy C. is een romantische tragikomedie over rockdromen, schlagerpassie en onvoorspelbare liefde.

CAST: Ann Van den Broeck, Bert Verbeke, Jaak Van Assche, Ruth Beeckmans, Nathalie Meskens, Rik Verheye, Nico Sturm

WEDSTRIJD:

You know the drill, like MoviePulp’s Facebook-pagina en beantwoord de volgende vragen:

  1. Stany Crets regisseert deze film alleen, maar wie is zijn dynamische wederhelft waarmee hij beroemd is geworden?
  2. Jaak Van Assche speelt een rol in deze film. Welke rol speelde hij in een bioscoopfilm van 2013 die The Hobbit wist te verslaan aan de Belgische box office? (tip)
  3. De hoeveelste bioscoopfilm is dit van Stany Crets die hij zelf geregisseerd heeft?

Antwoorden mailen naar info@moviepulp.be. Veel succes!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter