Deze maand op Netflix België (oktober 2015)

Netflix interface

Hoe blijven ze het doen? Iedere keer dat je denkt dat je alles gezien hebt wat je wil, voegen ze nog wat meer heerlijke content toe aan hun bibliotheek. Deze maand oktober op Netflix België: de serie Tyrant, de Netflix-film Beasts of No Nation, Captain Philips & The Skeleton Key.

TYRANT

Tyrant banner

In de navolging van de Arabische Lente krijgen we een nieuwe hitserie ronde de Midden-Oosten problematiek door FX Networks. Adam Rayner speelt Bassam Al-Fayeed, een Amerikaanse kinderarts die voor een huwelijksfeest naar zijn geboorteland terug wordt gebracht en daar met zijn koninklijk verleden komaf moet maken. Pilotaflevering liet een sterke indruk na op onze netvliezen. Een absolute aanrader op Netflix België!

BEASTS OF NO NATION

Beasts of no Nation posters

Deze film wordt wel eens de Netflix-film genoemd, omdat Netflix de distributierechten kocht van deze Beasts of No Nation. Een duidelijke stap dat Netflix wil blijven investeren in content. Snel vervoegde Idris Elba zich aan de cast van deze Cary Joji Fukunaga-adaptation (Jane Eyre). Als liefhebbers van Cidade de Deus kijken we uit naar deze film die half oktober op Netflix België wordt verwacht.

CAPTAIN PHILIPS

Tom Hanks in Captain Phillips

Eén van de favoriete films van ons redactielid Kenneth Peeters in 2013 is Captain Phillips een absolute aanrader op Netflix België. Deze film door de Bourne-regisseur Paul Greengrass vertelt het waargebeurd verhaal van een Amerikaanse kapitein diens boot gekaapt wordt doorSomali-piraten.

THE SKELETON KEY

Kate Hudson in The Skeleton Key

Op zoek naar een verrassende horrorfilm? Dan is The Skeleton Key een goede keuze voor jou. Met een cast zoals Kate Hudson, John Hurt & Peter Sarsgaard was deze film midden jaren 2000 de enige die aan het niveau van de allereerste Saw kon typen.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Deze maand op Netflix België (oktober 2015)”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter