Franchise: Beasts of no Nation

MoviePulp’s top 5 beste Netflix films

beste netflix original films

Netflix zet meer en meer in op eigen content nadat Disney besliste om solo te gaan en ook andere studio’s het Netflix-model binnen over te nemen. Dat betekent buiten series ook films: Volgend jaar worden er maar liefst 80 Netflix-films verwacht en er gaan zelfs namen rond zoals Annihilation. Weliswaar zijn het aantal films die Netflix zelf produceert en distributeert op zijn platform en effectief goed zijn schaars. We hebben bvb. nog geen enkele Netflix-film met 5 sterren kunnen bekronen. Hopelijk brengt The Irishman hier verandering in. Toch kunnen we jullie eindelijk vertellen dat er 5 films zijn die van de Netflix-stal komen en absoluut de moeite zijn. Dit is MoviePulp’s top 5 beste Netflix films: Beasts of no Nation, Mudbound, Okja, Siege of Jadotville & Bright.

Lees verder MoviePulp’s top 5 beste Netflix films


Deze maand op Netflix België (oktober 2015)

Netflix interface

Hoe blijven ze het doen? Iedere keer dat je denkt dat je alles gezien hebt wat je wil, voegen ze nog wat meer heerlijke content toe aan hun bibliotheek. Deze maand oktober op Netflix België: de serie Tyrant, de Netflix-film Beasts of No Nation, Captain Philips & The Skeleton Key.

Lees verder Deze maand op Netflix België (oktober 2015)

Beasts of No Nation trailer met Idris Elba

Exclusieve content. Dat zijn de 2 sleutelwoorden voor Netflix! En terecht, want content primeert in deze digitale tijden waar alles met een druk van een knop toegankelijk is. Maar het Amerikaanse bedrijf blijft niet enkel bij tv-series zoals Narcos, DareDevil, Orange is the New Black & House of Cards. Ook met exclusieve Netflix-films wil het abonnees gelukkig houden. De eerste film die de ambities van Netflix mag waarmaken is Beast of No Nation met niemand minder dan de zwarte Britse acteur Idris Elba. De film doet terug denken aan het sterke Cidade de Deus, één van de favoriete films van één van onze redactieleden. We verwachten er dus veel van! Bovenaan Beast of No Nation trailer met Idris Elba, enjoy guys!