Tag Archives: Bright

MoviePulp’s top 5 beste Netflix films

beste netflix original films

Netflix zet meer en meer in op eigen content nadat Disney besliste om solo te gaan en ook andere studio’s het Netflix-model binnen over te nemen. Dat betekent buiten series ook films: Volgend jaar worden er maar liefst 80 Netflix-films verwacht en er gaan zelfs namen rond zoals Annihilation. Weliswaar zijn het aantal films die Netflix zelf produceert en distributeert op zijn platform en effectief goed zijn schaars. We hebben bvb. nog geen enkele Netflix-film met 5 sterren kunnen bekronen. Hopelijk brengt The Irishman hier verandering in. Toch kunnen we jullie eindelijk vertellen dat er 5 films zijn die van de Netflix-stal komen en absoluut de moeite zijn. Dit is MoviePulp’s top 5 beste Netflix films: Beasts of no Nation, Mudbound, Okja, Siege of Jadotville & Bright.

Continue reading MoviePulp’s top 5 beste Netflix films


Bright recensie op Netflix België

Bright recensie op Netflix BelgiëBright *** 1/2

Regie: David Ayer (Fury, Suicide Squad)

Met Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace, Jay Hernandez, Edgar Ramírez, Kenneth Choi, Happy Anderson, Brad William Henke, Nadia Gray,…

Speeltijd: 117′

Ga kijken als je hield van Street Kings & End of Watch met een vleugje fantasy.

Continue reading Bright recensie op Netflix België
Bright Netflix teaser trailer met Will Smith

Het is Netflix duidelijk gemeend met hun eigen filmproductie. Enkele dagen nadat bekend werd dat The Irishman van Martin Scorsese (met onder meer Robert De Niro en Al Pacino) door de streamingdienst zal geproduceerd worden, arriveren de eerste beelden van Bright. In deze big budget SciFi thriller van David Ayer (Fury, Suicide Squad, red.) moet Will Smith het opnemen tegen een legertje aan Orcs in het hedendaagse Los Angeles. Gewoonlijk gevonden genre vreten voor de multiplex maar in het geval van Bright gewoon te streamen op Netflix ergens in December. Naast Will Smith herken je vast ook Joel Edgerton, Noomi Rapace en Edgar Ramirez. Geniet van de eerste beelden.

Continue reading Bright Netflix teaser trailer met Will Smith