Deze maand op Netflix België (december 2015)

Netflix op Xbox One interface

It’s the season to be jolly… Klopt, de examens zijn voorbij, de vakantie is voor velen aangekomen, dus tijd voor Netflix! Eén grote kanttekening: de bibliotheek van Netflix wordt volgepompt met kerst- en vrouwenfilms, dus ik vrees dat onze selectie niet de gemiddelde bezoeker op MoviePulp zal plezieren. Maar goed, we kunnen niet om de tijd van het jaar heen, dus bij deze onze selectie van Netflix-aanraders voor december 2015: Eat Pray Love, Marley & Me, Aloha & A Very Murray Christmas.

A VERY MURRAY CHRISTMAS

A Very Murray Christmas

Sofia Coppola en Bill Murray vormen een mooi duo sinds ze Lost in Translation samen tot een succesvolle productie brachten. Netflix bracht hen samen voor deze A Very Murray Christmas, waarin Bill Murray een heleboel sterren uitnodigt (George Clooney, Miley Cyrus, Chris Rock,…) die niet komen opdagen vanwege een sneeuwstorm in het midden van Manhattan.

EAT PRAY LOVE

Eat Pray Love

Wie hunkert er niet naar avonturen in mooie tropische oorden op dit moment? OK, de warme temperaturen van het moment zorgen er niet bepaald voor dat we de zomer teveel missen, maar toch. Een beetje kleur mag wel. Eat, Pray, Love is de ideale film om je te doen wegdromen naar de zomer. Met Julia Roberts, James Franco & Javier Bardem is dit de iedere chick fick om te kijken op Netflix België.

MARLEY & ME

Marley & Me

De ultieme weenfilm van het moment op Netflix België: Marley & Me. Gevoelige zielen, jullie zijn gewaarschuwd! Marley & Me is een vertederende film met Jennifer Aniston & Owen Wilson die de harten van de hele familie zal verwarmen (en ook een beetje zal doen breken). Ideaal om de feestelijke tijden met de familie te overleven.

ALOHA

Aloha

Aloha was een recente filmproductie die het niet ver schopte aan de Belgische box office, maar met namen zoals Bradley Cooper, Emma Stone & Rachel McAdams is dit een goede film om te bekijken op Netflix België. Van de makers van Vanilla Sky & Jerry Maguire is dit wederom een perfecte film op Netflix België om voor de warme haard te bekijken met de geliefde vrouw of man.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.