De DVD-recensie van Terug naar Morgen

Poster Terug Naar Morgen posterTerug naar Morgen ***

Regie: Lukas Bossuyt (Aspe)

Met Koen De Graeve, Matteo Simoni, Robrecht Vanden Thoren, Charlotte Anne Bongaerts, Karina Smulders, Xandra Van Welden,…

Speeltijd: 85′

Ga kijken als je hield van d’Ardennen & Rundskop.

Het verhaal: We volgen 2 wetenschappers Viktor & Titus die een manier hebben gevonden om met het verleden te communiceren via e-mail en zo drastisch het verleden van vele mensen kan aanpassen.

Koen De Graeve en Karina Smulders in Terug naar Morgen

Ons verdict: De Vlaamse cinema onderscheidt zich van Hollywood door zijn doordachte scenario’s, sterke verhalen en het occasioneel onschuldige bloot. Terug naar Morgen door regisseur en schrijver Lukas Bossuyt is hier een kernvoorbeeld van. De mix tussen science fiction en wetenschap weet te intrigeren en dit samen met een liefdesverhaal tussen Koen De GraeveKarina Smulders & Matteo SimoniCharlotte Anne Bongaerts maken Terug naar Morgen een aangename film om te bekijken. De kwaliteit van de cinematografie alsook de make-up & enscenering tonen dat dit een topproductie is van het Belgische filmhuis Caviar, iets waar we enkel trots op mogen zijn als kleine regio in Europa en de wereld. Kortom, eigenzinnige cinema op zijn best.

Besluit: Terug naar Morgen is een geslaagde Vlaamse productie die je gerust een keer mag huren op DVD. Bekijk onderaan een toffe featurette van Terug naar Morgen met de acteurs Robrecht Vanden Thoren & Koen De Graeve:

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter