Suits S5 DVD review

Suits S5 DVD-coverSuits S5 ****

Regie: Aaron Korsh

Met Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Sarah Rafferty, Gina Torres, Rick Hoffman, Meghan Markle,…

Speeltijd: 50 minuten per aflevering, 16 afleveringen

Ga kijken als je hield van het 3de seizoen van Suits.

Het verhaal: Donna beslist om voor Louis te gaan werken in navolging van de gebeurtenissen in het seizoen 4. Harvey gelooft dat Donna na een tijdje terug komt naar hem, maar wat gebeurt er met hem als ze niet wil terugkomen?

Harvey & Mike in Suits seizoen 5

Ons verdict: De seizoenen van Suits zijn volgens de laatste Amerikaanse kijkcijfers in een neerwaartse spiraal sinds het eerste seizoen en het 4de seizoen was een dieptepunt in het saga. Maar er is goed nieuws: Het 5de seizoen van Suits haalt volgens MoviePulp.be de serie uit de goot!

De nieuwe wind komt samen met het nieuwe (beetje belachelijke) kapsel van Patrick J. Adams en gaat eindelijk terug naar de origine van de serie: Mike Ross, de advocaat zonder diploma van Harvard. We geven niet teveel kwijt, maar hou je dus maar vast aan een spannend einde. De voortreffelijke cast van Suits met Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Sarah Rafferty, Gina Torres, Rick Hoffman & Meghan Markle maken het minder persoonlijk tegenover de vorige keer en laten het verhaal meer voor zich spreken. De leuke verwijzingen naar het verleden van Harvey, Jessica & Donna, alsook cameo’s van personages uit de vorige seizoenen geven dit 5de seizoen opnieuw terug licht. En daar zijn we blij mee.

Besluit: Dit 5de seizoen herpakt zich terug met een voortreffelijke manier om een einde te breien aan het duo Harvey & Mike. De vraag van onze redactie is echter of de serie niet beter kan stoppen met dit seizoen dan nog eens verder te gaan.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Suits S5 DVD review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.