Deze maand op Netflix België (november 2016)

New Netflix logo

Na sterke maanden van nieuwe content wordt november een maand van temporiseren voor Netflix België. Er wordt volop ingezet op de allernieuwste en duurste serie van Netflix, The Crown. Verder maakten we de volgende selectie voor jullie: Suits S4, The Theory of Everything & Agora.

THE CROWN

The Crown of Netflix België vanaf 4 november

Vanaf 4 november op Netflix België, de duurste serie ooit gemaakt rond het Britse vorstenhuis. Er werd enorm veel geïnvesteerd in de kostuums in de serie, dus verwacht veel flair tussen de acteerprestaties van John Lithgow, Jared Harris, Claire Foy & Matt Smith.

SUITS S4

Suits S4 op Netflix België

Mike & Harvey zijn terug in dit 4de seizoen van Suits op Netflix België! Niet meteen het beste seizoen van de hele hitserie, maar als het een troost mag zijn, het wordt terug beter met het volgende seizoen. En we hebben nog zo’n 7 seizoenen te gaan van deze sterke serie van USA Network, dus wees maar up te date!

THE THEORY OF EVERYTHING

The Theory of Everything op Netflix België

De film die Eddie Redmayne een Oscar bezorgde als Beste Acteur is nu te streamen op Netflix België. Voor de liefhebbers van A Beautiful Mind krijgen we de mooie film The Theory of Everything over het leven van astrofysicus Stephen William Hawking, één van de genieën van onze decennia. Een absolute aanrader op Netflix België en een ideale voorsmaak op Fantastic Beasts and Where to Find Them!

AGORA

Agora posters

Een schitterende film over de vernieling die religie met zich kan meenemen, is Agora. Rachel Weisz speelt één van de rollen van haar leven als Hypatia, een briljante wiskundige vrouw in de tijden na de kruisiging van Christus.

THE SIEGE OF JADOTVILLE

The Siege of Jadotville

Met The Siege of Jadotville heeft Netflix België eindelijk nog eens een sterke filmproductie te pakken! Starring Jamie Dornan en opvallende rollen van Mark Strong & Jason O’Mara rond een VN-conflict in Congo tijdens de begin van de Koude Oorlog.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter