Suits S4 op Netflix België review

Suits seizoen 4 DVD-cover

Suits S4 ***

Regie: Aaron Korsh

Met Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Sarah Rafferty, Gina Torres, Rick Hoffman, Meghan Markle, Amanda Schull, Eric Roberts, Zeljko Ivanek, Max Beesley, Neal McDonough, D.B. Woodside, Gary Cole,

Speeltijd: 50 minuten per aflevering, 16 afleveringen

Ga kijken als je hield van vorige Suits-afleveringen.

Het verhaal: In dit 4de seizoen van Suits wordt het verleden van Harvey, Jessica & Dana terug bovengehaald in de gedaante van een man die Charles Forstman heet, terwijl Mike & Harvey het tegen elkaar opnemen voor de klant Logan Sanders waar Rachel Mike mee bedroog.

De hoofdcast van SuitsS4

Ons verdict: Des te meer de tijd vordert, des te moeilijk het wordt om nog vernieuwend te zijn. De kracht van Suits ligt hem in de personages en dit is ook wat het 4de seizoen verder blijft uitwerken: het verleden van de geweldige advocaten voor Pearson Hardman en de relaties tussen de hoofdcast. Buiten de persoonlijke dimensies (zonder al teveel in detail te gaan), heeft dit 4de seizoen weliswaar weinig bieden. OK, Eric Roberts is als geslepen Gordon Gekko een nieuwe bries doorheen de serie, maar verder is het meer van hetzelfde zonder echt thema’s zoals loyaliteit, liefde en vriendschap verder uit te werken. Jessica krijgt bovendien een scharrel die volgens mij een beetje uit de boot valt (sorry, D.B. Woodside).

Kortom, des te persoonlijker een serie wordt, des te meer inhoudsloos het verhaal wordt. Dit 4de seizoen van Suits is het minste van de hoop. Maar als je gek bent van Harvey, Mike, Dana, Rachel, Louis & Jessica maakt je dit weinig uit. Het is te streamen op Netflix vanaf deze maand.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Suits S4 op Netflix België review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter