The Shallows Blu-Ray review + Wedstrijd

The Shallows ****

Regie: Jaume Collet-Serra (Unknown, Non-Stop)

Met: Blake Lively en een bloeddorstige haai

Speelduur: 86′

Haal deze effectieve thriller nu in huis op DVD of Blu-Ray. Ontdek onderaan deze post hoe ook jij kans kan maken op een gratis Blu-Ray.

Het verhaal: Tijdens het surfen aan een afgelegen strand komt Nancy terecht in het voedingsgebied van een hongerige haai. Ze komt vast te zitten op een kleine rots en moet alles in de strijd gooien om te overleven … .

Ons verdict: In een jaar overladen met vaak overbodige, opgeblazen en niet zelden teleurstellende sequels, voelt een rechtoe-rechtaan thriller als The Shallows aan als een verademing. Van regisseur Jaume Collet-Serra weten we dat hij een absolute vakman is in het in beeld brengen van harde actie (zie z’n Liam Neeson drieluik: Unknown, Non-Stop en Run All Night, red.). Maar met The Shallows overtreft ie zichzelf. Met dank aan een intense Blake Lively en enkele technische hoogstandjes weet hij een stevige dosis suspense te puren uit een minimalistische setting die de clichés van het genre niet schuwt maar ze vakkundig omarmt. Dankzij de verfrissend korte speelduur (amper 80 minuten minus de aftiteling, eet dat Marvel, DC en ja hoor zelfs Tarantino en Iñárritu, red.) krijg je een stevige popcornthriller waar -net als aan de knappe hoofdrolspeelster- geen grammetje vet te veel aan zit. The Shallows is een aanradertje van formaat!

Lees verder als je wil weten hoe je kan maken op een gratis Blu-Ray van The Shallows.

Bekijk alvast de trailer van The Shallows

WEDSTRIJD

Om kans te maken op Blake Lively in een bikini in HD moet je het volgende doen:

  1. Like onze Facebook pagina.
  2. Beantwoordt de volgende vragen:
    1. Blake Lively vormt al enkele jaren een koppel met een bekende acteur. Zijn naam? (Tip: hij scoorde begin dit jaar de grootste box office hit uit zijn carrière)
    2. Blake Lively toonde reeds in 2010 dat ze meer kan dan mooi wezen in tienerpulp als Gossip Girl. In welke film van en met Ben Affleck liet ze haar acteertalent opmerken?
    3. Voor hij zich ontpopte als één van grootste vakmannen van Hollywood maakte Jaume Collet-Serra ook een afgrijselijke horror-remake met onder meer Paris Hilton op de affiche. De naam van die prent?
  3. Stuur alles vóór 16 januari naar info[at]moviepulp.be.

 

Veel succes en alvast het beste voor het nieuwe jaar!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.