Clive Owen in The International

Clive Owen

De kaskrakers van de komende jaren worden nu al druk voorbereid, gepland en aangekondigd door grote filmstudio’s en MoviePulp houdt u graag op de hoogte. Filmstudio Columbia Tristar (van Sony) heeft vandaag aangekondig dat niemand anders dan Clive Owen de hoofdrol zal spelen in The International.

The International wordt een spannende actiethriller waar Owen de hoofdrol zal spelen als een Interpol-agent die binnendringt in de corrupte zaakjes van grote financiële instituten. De film zal in 2009 uitgebracht worden en geregisseerd worden door de Duitse Tom Tykwer die vooral bekend is van zijn vorige film Perfume: the Story of a Murderer (die film met de ongelofelijk briljante orgiescène). Het verhaal wordt geleverd door Eric Singer, een nieuwe naam in het filmmilieu, en John Woo zou één van de producenten worden. Opnames zouden in september van start gaan.

Bron: Officiële release door Variety.com


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Clive Owen in The International”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter