Meer dan 27000 mensen bezochten Tenet de voorbije week bij Kinepolis

Meer dan 27.000 mensen bezochten Tenet de voorbije week bij Kinepolis

Er vloeide al heel wat inkt over Tenet (inclusief bij ons), de nieuwste toevoeging aan het oeuvre van regisseur Christopher Nolan. En met reden! De film zorgde bij Kinepolis voor de beste week sinds de heropstart van de Belgische bioscopen in juli. De eerste 5 dagen van Tenet waren een succes met meer dan 27.000 bezoekers bij Kinepolis in België & Luxemburg. De film is daarom op weg naar een openingsweek van minstens 250.000 euro!


De release week van Christopher Nolan’s actiethriller Tenet is meteen ook de eerste echte topweek Kinepolis sinds de heropening begin juli 2020. De film lokte van woensdag 26 augustus tot zondag 30 augustus meer dan 27.000 bezoekers bij Kinepolis in België en in Luxemburg. 

Anneleen Van Troos, Kinepolis Press Office, vertelt en straalt:

“Mensen vinden de weg terug naar de bioscoop en daar zijn we bij Kinepolis ontzettend blij mee. Onze medewerkers zorgen ervoor dat klanten telkens opnieuw kunnen genieten van een veilig en ontspannend bioscoopbezoek. We hopen tevens dat de resultaten van een blockbuster zoals Tenet filmstudio’s aanmoedigt om opnieuw films te lanceren.”

In Kinepolis Brussel & Antwerpen kunnen fans genieten van extra beeldmateriaal in IMAX – in Kinepolis Brussel zelf tot 26 procent meer beeld. Kinepolis Brussel is zo meteen ook één van de drie Europese bioscopen waar je de volledige IMAX versie van Tenet kunt bekijken.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.