Kinepolis blaast nieuw leven in IMAX-zaal te Brussel

Kinepolis heropent IMAX in Brussel

Heet van de naald: De Belgische Kinepolis Group gaat de IMAX-zaal in Brussel heropenen! Deze werd gesloten in 2005 wegens te weinig beschikbare content op de Belgische markt, maar dat is inmiddels na iets meer dan 10 jaar voorbij. De nieuwe IMAX-zaal zal uitgerust worden met 4K-laserprojectie en 400 zitplaatsen bevatten in Kinepolis Brussel op de Heizel. De heropening zal bovendien gepaard gaan met de release van Star Wars Rogue One op 14 december dit jaar. Wat een goed nieuws!!!

Enkele citaten van Kinepolis & IMAX Corporation:

“De grenzen van innovatie opzoeken om de klantbeleving te verbeteren is altijd de hoeksteen van ons succes geweest. Dit continue streven, in combinatie met het succes van IMAX in markten zoals Nederland, Frankrijk en Duitsland, heeft ons ertoe gebracht onze voormalige IMAX-zaal in Brussel te heropenen en uit te rusten met de laatste nieuwe laser- en geluidstechnologie van IMAX”, zegt Eddy Duquenne, CEO Kinepolis Group. “We zijn verheugd om onze samenwerking met IMAX nieuw leven in te blazen en op deze manier verder te investeren in een unieke bioscoopervaring voor onze klanten.”

“Kinepolis is de grootste bioscoopuitbater in België en een belangrijke speler in de Europese bioscoopsector”, zegt Andrew Cripps, President of International en EVP bij IMAX Corporation. “Gezien de uitzonderlijke aantrekkingskracht die we ondervinden in andere, gelijkaardige regio’s, geloven we dat we hetzelfde succes kunnen bereiken in België en we kijken dan ook uit naar deze nieuwe mijlpaal in het aanbieden van een immersieve filmbeleving op deze iconische locatie.”

En wij zijn al die-hard moviefans blij dat er opnieuw een IMAX-zaal is in België. Christopher Nolan zal blij zijn dat diens Dunkirk ook in IMAX-zalen te België zal vertoond worden. Bovendien zijn we ook blij dat Kinepolis blijft investeren in nieuwe bioscooptechnieken zoals Laser Ultra 3D & Barco Escape.

Tickets voor Star Wars Rogue One kunnen trouwens gekocht worden op http://nl.rogueone.beWarning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “Kinepolis blaast nieuw leven in IMAX-zaal te Brussel”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter